Kauneushoidot

Kauneushoitola Lilja tarjoaa sinulle

 

Esse kasvohoidot

Esse on probioottinen ammattilaisluonnonkosmetiikkasarja, joka valmistaa edistyksellisempiä tuotteita maailmassa pohjautuen laajaan tietämykseen ihmisen mikrobiomista ja ihon herkkyystilojen sekä ikääntymisen ongelmista. Essen orgaaninen bioteknologia uudistaa mikrobiomiasi pitääkseen ihon terveempänä ja nuorempana.

Tämä kestävä lähestymistapa ihonhoitoon luo ympäristön luonnollisten mikrobien monimuotoisuuden palautumiselle ja torjuu nykyaikaisen elämäntyylimme haitallisia vaikutuksia.

Esse-tuotteet ovat tieteellisesti formuloitu kaikille ihotyypeille – probioottien, prebioottien ja aktiiviraaka-aineiden avulla saat parhaan ihosi takaisin. Sinun ei tarvitse hoitoa valitessasi tietää ihotyyppiäsi, sillä käytettävät tuotteet räätälöidään yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan perusteellisen ihoanalyysin jälkeen. Myös hieronta tehdään aina ihotyyppisi ja tarpeiden mukaan. Klassinen, kiinteyttävä tai rauhoittava.

Hemmotteleva Esse experience kasvohoito 1h

Hemmotteleva hoito kasvoille räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus tai kasvohieronta (jos sinulla on vain vähän puhdistettavaa jää aikaa myös hierontaan). Jos puhdistukselle ei ole tarvetta, tehdään pitempi hieronta ja naamio. Naamion vaikutusajalla voit valita joko silmänympäryshieronnan, päähieronnan tai käsihieronnan.

Rentouttava Esse signature experience 90min

Rentouttava probioottinen kasvohoito, jossa hoito aloitetaan jalkojen puhdistuksella lämpimillä pyyhkeillä ja jalkahieronnalla. Hoito jatkuu kasvohoidolla sisältäen alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus (jos puhdistukselle ei ole tarvetta saat pidemmän kasvohieronnan) tehoampulli, naamio, kasvojen ja niska/hartiaseudun hieronta päättyen päähierontaan. Naamion vaikutusajalla kädet hierotaan. Tässä hoidossa pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan kokonaisvaltaisesti.

Esse ultimate experience 2h

Kahden tunnin hoito jossa totaali rentoutuminen on taattu.
Hoito aloitetaan jalkakylyvyllä, jonka aikana voit nauttia kupin kahvia tai teetä. Jalat kuorintaan ja hierotaan. Jalkojen käsittelyn jälkeen jatketaan kasvohoidolla. Sisältäen alkupuhdistus, kuorinta, mekaanien puhdistus (jos puhdistukselle ei ole tarvetta saat pidemmän kasvohieronnan) tehoampullit, kasvojen hieronta sisältäen decollete, niska, hartiat, kasvot ja hiuspohja. Erikoisnaamio kasvoille ja silmänympärysiholle, jonka vaikutusajalla kädet kuoritaan ja hierotaan.

Esse pikakasvohoito 45min

Kaipaatko iholle ja mielelle pienen freesauksen. Tässä lyhyemmässä hoidossa voidaan tehdä sinulle pieni rentoutushetki vai kaipaako ihosi puhdistusta. Mekaaninen puhdistus tehdään aina mahdollisimman hellästi ihoa kunnioittaen. Voit valita 45min hoitoon näistä kolmesta alla olevista vaihtoehdoista yhden setin. Tehdään valinta yhdessä, kun tulet kasvohoitoon.

  • Alkupuhdistus,analyysi, kuorinta, naamio ja loppuvoiteet. Naamion vaikutusajalla päähieronta.
  • Alkupuhdistus,analyysi, kuorinta, ihon lämmitys, mekaaninen puhdistus ja loppuvoiteet.
  • Alkupuhdistus,analyysi, kuorinta tai naamio, kasvohieronta ja loppuvoiteet.

 

Yin Your Skin® – Gua Sha – Kasvohoito

Pro kosmeettisessa gua sha -kasvohoidossa yhdistyvät tekniikat perinteisestä gua shasta, sidekudoshieronnasta ja lymfahieronnasta. Se poistaa turvotusta ja kuona-aineita tehokkaasti, lisää ihon verenkiertoa, jolloin solut saavat happea ja ravinteita. Hoito tuo iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä sekä voi myös vähentää epäpuhtauksia ja pigmenttiläiskiä.

Lisäksi gua sha parantaa aineiden imeytymistä ihoon. Yin your skin kosmeettinen gua sha onkin luonnollinen vaihtoehto pistoshoidoille ja kemiallisille kuorinnoille. Hoidolla pystytään vaikuttamaan siellä, mihin yksistään ihonhoitotuotteet eivät yllä.

Hoito aloitetaan alkupuhdistuksella, jonka jälkeen kasvot kosteutetaan kasvovedellä. Tämän jälkeen lisätään kasvoöljy ja tehdään rentouttava gua sha -hoito käyttäen käsien jatkeena kasvolastaa. Pyrimme vaikuttamaan parasympaattiseen hermostoon, joten hoidon aikana emme juttele, vaan saat rauhassa rentoutua, kuunnella musiikkia ja ottaa vastaan totaalirentoutuksen.

Hoitoa suositellaan lämpimästi sarjahoitona parhaiden tulosten saamiseksi, mutta jo yhdellä kerralla huomaat vaikutuksen samalla, kun mielesi ja kehosi rentoutuu.

Hoidon kesto 1h30min

 

Yumilashes-ripsien kestotaivutus

Yumilashes on ainutlaatuinen ripsien kestotaivutushoito, joka kaunistaa omat luonnolliset ripsesi saaden ne näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumilashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumilashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ripsityypin ja toiveiden mukaisesti.

Yumilashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsienpidennyksiä. Yumilashes käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

Hoito kestää noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti.

Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat silmäripsiä.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei tule kastella 48h, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.

Olen Yumi Lashes-sertifioitu ammattilainen.

 

Body sugaring-vartalosokerointi

Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho!

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

• Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille.
• Ammattimainen tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja
• Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita.Eikä sitä ole testattu eläimiin.
• Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.
• Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta.
• Sokerointi on hygieenistä.
• Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.
• Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia.
Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.

Huomioitavaa ennen hoitoa:

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.
Vältä ihokarvojen ajamista viikkoa ennen hoitoa.

Huomioitavaa hoidon jälkeen:

• Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
• Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
• Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
• Muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
• Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.
• Ihoa ei saa raapia tai hangata hoidon jälkeen.
• Vältä tiukkoja, hankaavia vaatteita heti hoidon jälkeen.

Alexandria Professional- sokeri

Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. He ovat kehittäneet tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta.

Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.